Pasta primavera vegetariene

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mana buchetele de broccoli
  • o ceapa taiata
  • un dovlecel
  • o cana pastai
  • un ardei taiat bucatele
  • o cana porumb
  • putin busuioc
  • putin piper negru
  • sare; paste

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Se adauga broccoli si se lasa intre 45 de secunde si un minut, pana sa se inmoaie. Se lasa sa se scurga. Se pune putin ulei intr-o tigaie. Se caleste usor ceapa. Se adauga dovlecelul, taiat in cercuri, bucatile sa ajunga cam la 1 cm grosime. Se pun si pastaile si ardeiul. Se adauga si buchetele de broccoli. Se mai lasa doua minute si se pune porumbul. Se lasa legumele pana sunt patrunse, dar trebuie sa ramana tari. Se toaca cimbrul si se adauga in tigaie. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se toarna compozitia peste paste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise