pasta proaspata din verdeturi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • verdeturi(spanac
  • loboda
  • stevie)300 gr
  • 2 oua
  • ulei
  • parmigiano
  • sare
  • 200 gr nuci
  • un catel de usturoi
  • smantana

Mod de preparare

opariti verdeata si lasatio sa se scurga . taiatio marunt. intrun bol puneti faina, ouale, , verdeata, o lingura de apa. faceti un aluat si lasati 30 min . intindeti-l si taiati-l ca taiteii. intro oala puneti un litru de apa si opariti miejii de nuci . scoatetii si inlaturati coaja. puneti in mixer nucile si taiatil emai mare. apoi ustiuroiul si 4 linguri de smantana, pana ce devine un sos omogen. pastele le fierbeti intro oala cu multa apa. o lasati sa se scurga si o amestecati cu sosul. deasupra se pune parmigiano razuit

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise