Pastai cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100-200g pastai (eu am folosit din borcan, am pus pe iarna)
  • 2-3 catei usturoi
  • sare, piper
  • maioneza facuta in casa.

Mod de preparare

Pastaile se fierb bine apoi se scurg si se taie marunt sau se paseaza in blender (oricum e bine).

Le punem intr-un bol dupa care adaugam maioneza, sare, piper si usturoiul pisat, amestecam si punem la rece.

Sunt delicioase.

Putem folosi in loc de pastai conopida, e la fel de buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise