Paste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fire de praz, bine spalate, taiate În doua
  • pe lungime, apoi taiate transversal În
  • felii subtiri
  • 3 cani varza verde tocata Îndesate
  • (circa 340 g)
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 2 mere rosii mari (cu coaja), taiate În
  • bucati de 1 cm
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 linguri otet din cidru
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 225 g farfalle

Mod de preparare

Într-o tigaie mare, se Încinge uleiul la foc potrivit.

Se adauga prazul si se prajeste, amestecând des,

5 minute sau pâna când este fraged. Se adauga

varza si usturoiul si se face focul mare; se prajeste,

amestecând des, 5 minute sau pâna când se

rumeneste varza.

Se adauga merele, sarea si piperul; se prajesc

2 minute sau pâna când merele sunt crocantefragede.

Se adauga otetul si mustarul si se fierb

30 secunde ca sa se amestece arome le.

Într-o oala mare, se fierb pastele conform

instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrând 1/2

cana din apa În care au fiert. Se pun pastele scurse

Într-un castron mare. Se adauga amestecul de varza

si mere si lichidul de la fiert pus deoparte; se

amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise