Paste "Arlechino"::

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ingrediente:
  • paste - 500 gr
  • piept pui - 500 gr
  • bacon afumat - 500 gr
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • rosii in bulion - 400 gr
  • smantana - 100 gr
  • parmezan - 100 gr
  • mozarella - 200 gr
  • busuioc proaspat
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare:

Pieptul de pui si baconul afumat se taie \"Julien\" apoi se trag la tigaie pana devin crocante.

Legumele se taie rondele apoi se frig la gratar.

Pastele se fierb in apa si sare.

Se amesteca pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, se adauga smantana, parmezanul ras si se condimenteaza cu busuioc proaspat.

Amestecul se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se introduce la cuptor, timp de 20 de minute la 200 de grade Celsius.

La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise