Paste cu ardei si smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un ardei rosu
  • -un ardei galben
  • -un ardei verde
  • -aproape o cutie de smantana (de preferat La Dorna)
  • -ulei de masline
  • -sare, piper
  • -300 g paste scurte
  • -parmezan ras

Mod de preparare

Intr-un vas de teflon mai adanc calim ardeii taiati rondele subtiri in ulei de masline. Se acopera cu capacul, amestecandu-se din cand in cand.

Atentie, aveti grija sa caliti bine ardeiul, chiar daca dureaza un pic mai mult!

Intr-o oala mare punem apa la fiert, si cand aceasta fierbe, se adauga pastele cu sare, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda.

Cand ardeiul este calit, se adauga sare si piper dupa gust si se toarna smantana, care se lasa pe foc 1-2 minute, nu mai mult!

Cand pastele au fiert \"al dente\" se scurg bine si se amesteca cu sosul de ardei si smantana.

Se servesc imediat cu parmezan ras pe deasupra.

Buon appetito!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise