Paste cu branza, cascaval si smantana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste fainoase
  • 20 g branza topita
  • 50 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 30 g telemea de oaie
  • 100 g smantana
  • 20 g ulei
  • cateva fire de marar
  • piper (optional)

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele, in 2 litri de apa clocotita, 7-8 minute sau dupa indicatiile de pe pachet. Dupa ce s-au fiert se scurg si se clatesc cu apa rece.

Intr-o cratita topiti in ulei cascavalul si branza topita, apoi adaugati pastele si amestecati usor. (vezi video)

Radeti telemeaua si puneti-o peste paste, smantana, amestecati usor si adaugati marar tocat si cine doreste putin piper.

Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise