Paste cu brinza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana nuci
  • 680 g sparanghel, taiat În bucati de 2,5 cm
  • 1 1/2 cana boabe de porumb congelate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 225 g paste din porumb
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa
  • 60 g brânza moale de capra, sfarâmata
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nucile

7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se

mareste temperatura cuptorului la 230°(, Când

nucile s-au racit suficient, se toaca bucati mari.

Într-o tava de 23 x 33 cm, se amesteca

sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc

10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged

si usor rumenit.

Între timp, Într-o oaia mare se fierb pastele

conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,

pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun

Într-un castron mare.

La pastele din castron se adauga sparanghelul si

porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de

capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca

bine. Se servesc presarate cu nuci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise