Paste cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste
  • Carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri bulion
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • 1 cana apa
  • Boia

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert 10 minute.Separat intr-o tigaie se pune uleiul se lasa sa se incinga apoi se pune ceapa si ardeiul tocat marunt se amesteca pana prinde o culoare aurie.Se adauga carnea tocata si bulionul amestecand continuu.Se pune o cana de apa si se lasa la foc mic pana scade apa.

Dupa ce sau fiert paste le adaugam peste carne amestecand 10 minute continuu.Pastele sunt gata si putem pune boia picanta sau dulce dupa preferinte.

Sper ca va placut reteta mea.Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise