Paste cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300gr paste(cat doriti sa mancati)
  • 2-3 ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de ceapa
  • sos de rosii
  • cascaval

Mod de preparare

Se taie catelul de usturoi si ceapa.Se taie fiecare ciuperca si se pune in tigaie apoi adaugati niste sos de rosii iar pe la sfarsit adaugati si usturoiul.Apoi puneti totul intr-o farfurie si radeti cascaval pe deasupra.(de preferat Hohland)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise