Paste cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300gr paste(cat doriti sa mancati)
  • 2-3 ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de ceapa
  • sos de rosii
  • cascaval

Mod de preparare

Se taie catelul de usturoi si ceapa.Se taie fiecare ciuperca si se pune in tigaie apoi adaugati niste sos de rosii iar pe la sfarsit adaugati si usturoiul.Apoi puneti totul intr-o farfurie si radeti cascaval pe deasupra.(de preferat Hohland)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise