Paste cu ciuperci si salsicce

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip)
  • 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati)
  • 250 gr smantana
  • 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini)
  • 100 gr parmigiano
  • usturoi
  • sare. piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise