paste cu ciuperci si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fundita - o punga
  • ciuperci - o cutie
  • usturoi - cativa catei
  • iaurt - in functie de preferinte
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente (oregano)

Mod de preparare

Se fierb pastele, timp in care taiem ciupercile si le calim cu usturoiul pisat. Se adauga sare, piper si oregano... Pastele fierte se amesteca cu ciupercile si usturoiul pe care l-am calit, iar peste toata compozitia se toarna iaurt.

Este o retata rapida si de succes in fata oricui.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise