Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga pasta de toamate (sau sucul de rosii) si putina apa, se lasa sa dea in clocot. Pana da in clocot sosul, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, daca sunt intregi, dupa preferinta. Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, delikatul, piperul. Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu margarina o cratita si se adauga pastele, care in prealabil au fost spalate, si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Se servesc calde, cu gogosari acri si un pahar de vin rosu
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise