Paste cu clatite

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pachet macaroane
  • 20 clatite
  • 200 gr. ciuperci
  • 400 gr. cascaval
  • 300 gr. cas de oi
  • 100 gr. sunca sau salam
  • 150 gr. costita
  • 5 oua
  • 100 gr. smintina
  • 2 castraveti murati

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete ciupercile, sunca, costita, 200 gr. cascaval, 2 oua fierte tari si castravetii murati, dupa care se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele. Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din cantitatea de macaroane, se presara deasupra 150 gr. cas si 100 gr. de cascaval taiat cuburi, peste acestea se aranjeaza clatitele umplute, se pune deasupra restul de macaroane, cas si cascaval. Se amesteca ouale cu smintina si se toarna peste intreaga mincare. Se introduc la cuptor timp de 45 min, la foc mic.

Se servesc calde, cu sos de de rosii sau smintina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise