Paste cu dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel taiat cubulete
  • 150 g sunca presata taiata cubulete
  • 2 catei usturoi
  • 300 g paste scurte
  • parmezan ras
  • ulei de masline, sare, piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat in ulei de masline, se adauga dovlecelul, sare, piper, si cand dovlecelul este gata se adauga si sunca presata.

Intr-o oala incapatoare se fierbe apa, se adauga pastele, si cand acestea sunt fierte \"al dente\" se scurg si se adauga in tigaia cu dovlecelul si se mai tin un pic pe foc, amestecand sa nu se prinda.

Se servesc imediat cu parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise