Paste cu ficat de pasare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ficat de pasare
  • 200g paste spirale sau melcisori
  • 100ml apa
  • 3lingurite ulei
  • 4 rosii mici
  • 1 lingura unt
  • sare.

Mod de preparare

Se inabuse intr-o craticioara ficatul impreuna cu apa si uleiul.Separat sefierb pastele cu putina sare si jumatate lingurita de unt.

Se unge un vas termorezistent cu untul ramas si se pun alternativ cate un strat de paste,un strat de ficat pana se termina toate ingredientele.Se aseaza deasupra rosiile taiate rondele si se introduce la cuptor pentru 15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise