Paste cu ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 200 g paste(orice model)
  • o ceapa
  • patrunjel
  • marar
  • on catel de usturoi(pentru aroma)
  • un morcov
  • 100 g smantana si o lingurita de faina.

Mod de preparare

-se taie ceapa, patrunjelul, mararul si usturoiul marunt;

-se rade morcovul pe partea cea mica a razatoarei;

-se taie ficatul in cubulete cat o unghie;

-se amesteca faina cu smantana;

-se pune la fiert apa pt paste la foc mare(doar dupa ce apa clocoteste se toarna pastele);

-se pune primele 3 aliniate intr-o craticioara cu ulei si se pun la foc mare. se amesteca mereu(ca sa nu se lipeasca) si cand sunt toate prajite (NU ARSE) se amesteca amestecul de smantana cu faina. Se amesteca totul pentru cateva minute, apoi se ia de pe foc. cand pastele sunt gata( cca 20 minute max) se toarna sosul peste ele si se serveste cald-fierbinte.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise