-se taie ceapa, patrunjelul, mararul si usturoiul marunt;
-se rade morcovul pe partea cea mica a razatoarei;
-se taie ficatul in cubulete cat o unghie;
-se amesteca faina cu smantana;
-se pune la fiert apa pt paste la foc mare(doar dupa ce apa clocoteste se toarna pastele);
-se pune primele 3 aliniate intr-o craticioara cu ulei si se pun la foc mare. se amesteca mereu(ca sa nu se lipeasca) si cand sunt toate prajite (NU ARSE) se amesteca amestecul de smantana cu faina. Se amesteca totul pentru cateva minute, apoi se ia de pe foc. cand pastele sunt gata( cca 20 minute max) se toarna sosul peste ele si se serveste cald-fierbinte.
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise