Paste cu fructe de mare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr spaghete
  • 250 gr cocteil de fructe de mare
  • 150 gr bulion
  • 100 ml vin sec
  • 100 ml frisca
  • 100 gr cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • piper alb ,sare , oregano , cilli
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se pune uleiul , fructele de mare si vinul la fiert pentru 5 minute, se adauga bulionul si condimentele ,se fierb 10 minute.

Spaghetele se pun la fiert respectand timpul de pe ambalaj.Se strecoara si se amesteca cu sosul ,adaugand smantana si cascavalul.

Se servesc fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise