paste cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr paste ragatoni
  • 1 ceapa
  • 5 rosii prunisoare decojite
  • 200 gr fasole pastai
  • 100 gr mazare verde
  • 2 morcoviverdeturi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • delicat de legume

Mod de preparare

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele uleiul si verdeata. se condimenteaza dupa gust cu sare si delicat. se astepta sa se imoaie pastele dar sa nu se faramiteze. se scot din supa cu o spumiera . se poate pune deasupra parmigiano razuit. pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise