Paste cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sare
  • 100 g paste tip Penne
  • ½ pachet de legume asortate, congelate
  • 1 lingurita ulei
  • 150 g rosii pasate
  • ½ lingurita verdeturi “Bucataria italiana”
  • piper
  • 30 g parmezan ras

Mod de preparare

1. Se da in firt o cantitate mare de apa cu sare; se introduc pastele si se firb conform indicatiilor de pe ambalaj.

2. Legumele se calesc in ulei incins; se adauga rosiile pasate si verdeturile; se sareaza si se pipereaza bine. Se scurg pastele si se asaza deasupra sosul; se presara parmezan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise