Paste cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 roşii
  • 2 cepe roşii
  • 2 morcovi
  • câteva roşii uscate
  • 300 gr telemea
  • 1 cutie paste Barilla
  • ulei de masline
  • oţet balsamic
  • 1-2 catei de usturoi
  • seminte decojite Nutline(o pungă mică)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Separat se taie roşiile şi ceapa fideluţă, morcovii se dau pe răzătoarea mică, iar telemeaua se taie bucăţele-nu foarte mici, şi se amestecă toate într-un bol. Seminţele se pun intr-o tigaie si se prăjesc puţin-dar nu să se ardă.

Pastele fierte se toarnă peste legume, se pun seminţele prăjite, apoi se adaugă putin ulei de măsline, oţet balsamic, sare şi piper după gust...şi poftă bună.

Aştept părerile voastre.:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise