Paste cu legume si ton

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g paste (tagliatelle)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de boai dulce
  • 1 gogosar taiat cubulete
  • 2 dovlecei taiati cubulete
  • 2 conserve de ton(apr. 200 g)
  • 1 lingurita otet din vin rosu (balsamic)
  • 2 linguri patrunjel proaspa, tocat
  • 1 borcan sos de rosii

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Seincinge uleiul de masline si se calaste ceapa tocata marunt, timp de 3 min, pina devine sticloasa. Se adauga bioaua dulce, gogosarul, dovlecei si se prajeste timp de 5 min, la foc potrivit. Se aduga carnea de ton din conserva, sosul de rosii si otetul. Se firebe timp de 2-3 min . Se scurg pastele si ses pun peste sos. Se presara patrunjelul tocat si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise