Paste cu nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg paste fainoase
  • o lingura sare
  • 200 gr. nuci
  • 150 gr. zahar

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase, conform instructiunilor. Nucile se baga putin la cuptor dupa care se dau prin masina de tocat pe o sita cit mai mica. Se scurg pastele, se pun intr-un castron peste care se pun nucile amestecate cu zahar si se amesteca bine

Se servesc calde, dar sint la fel de bune si reci

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise