Paste cu peste si busuioc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste
  • un pliculet de busuioc
  • o cutie de almette cu verdeata
  • 2 conserve de ton in ulei (maruntit)

Mod de preparare

Puneti pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga, intre timp, intr-un castron pui conservele de peste dupa ce le-ai scurs bine. Adaugi apoi almette si le amesteci pana se face o pasta subtire. In timp ce amesteci adaugi treptat busuioc dupa gust (minim jumatate de pliculet) apoi sare si piper.

Dupa ce au fiert pastele adaugi compozitia peste paste si le serviti calde.

Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise