Paste cu peste si busuioc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste
  • un pliculet de busuioc
  • o cutie de almette cu verdeata
  • 2 conserve de ton in ulei (maruntit)

Mod de preparare

Puneti pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga, intre timp, intr-un castron pui conservele de peste dupa ce le-ai scurs bine. Adaugi apoi almette si le amesteci pana se face o pasta subtire. In timp ce amesteci adaugi treptat busuioc dupa gust (minim jumatate de pliculet) apoi sare si piper.

Dupa ce au fiert pastele adaugi compozitia peste paste si le serviti calde.

Pofta Buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise