paste cu pieste rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr de paste lungi
  • 125gr de pieste rosu afumat
  • 6 0ua
  • 2 linguri de smintina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de margarin
  • sare ,piper

Mod de preparare

Rupem pastele in doua si le fierbem in apa cu sare.Le scurgem si le punem la un loc cald.Piestele il taiem in bucati subtiri.Batem ouale cu smintina ,punem sare si piper.Taiem ciapa julien si o prajim in margarin.Adaugam bucatile de pieste.Lasam sa se prajiasca putin si adaugam pastele ,ouale amestecate cu smintina.Amestecam bine si lasam la foc pentru 10 min.Lam tigaia de pe foc si o punem in cuptor la temperatura 200 grade ,timp de 15 min .Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise