paste cu pieste rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr de paste lungi
  • 125gr de pieste rosu afumat
  • 6 0ua
  • 2 linguri de smintina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de margarin
  • sare ,piper

Mod de preparare

Rupem pastele in doua si le fierbem in apa cu sare.Le scurgem si le punem la un loc cald.Piestele il taiem in bucati subtiri.Batem ouale cu smintina ,punem sare si piper.Taiem ciapa julien si o prajim in margarin.Adaugam bucatile de pieste.Lasam sa se prajiasca putin si adaugam pastele ,ouale amestecate cu smintina.Amestecam bine si lasam la foc pentru 10 min.Lam tigaia de pe foc si o punem in cuptor la temperatura 200 grade ,timp de 15 min .Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise