Paste cu porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr paste marunte
  • 3-4 linguri maioneza
  • 2-3 linguri smantana
  • 1/2 cutie porumb dulce
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se amesteca apoi cu porumbul, maioneza si smantana si condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La final, daca pastele vi se par prea uscate se mai poate adauga putina smantana sau maioneza, dupa preferinta si zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise