Paste cu pulpa de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 4 ciocanele de curcan
  • 500 g taitei (sau alte paste)
  • sare
  • ulei de masline
  • busuioc
  • boia dulce de ardei
  • bulion
  • 8 fire de usturoi verde
  • patrunjel proaspat
  • salata verde

Mod de preparare

Eu am obiceiul sa oparesc orice fel de carne, mai ales de pasare. Am curatat apoi, pulpele de piele, le-am crestat si le-am bagat la cuptor, cu sare, ulei de masline si apa, toate dupa gust, pentru circa 1 ora si 10 minute, la foc mediu.

In paralel, am dat 2 litri de apa in clocot, cu o lingura de sare si una de ulei, dupa care am adaugat pastele si le-am lasat sa fiarba la foc mic 7 minute. Intre timp am calit usturoiul verde in o lingura de ulei de masline, peste care am adaugat 2 linguri de bulion, un praf de sare, o lingurita de busuioc, una de boia dulce de ardei, 400 ml de apa si am lasat sa fiarba la foc mic 15 min.

Dupa ce pastele au fost fierte, se clatesc cu apa rece, se scurg si se adauga peste sos.Se servesc cu patrunjel proaspat!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise