Paste cu somon si mărar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste lungi (tagliatelle, spaghete etc.)
  • 200 g somon afumat
  • o legătură mărar
  • 400 ml smântână
  • 100 g mozzarella
  • o ceapă (albă sau roșie)
  • parmezan ras
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj.

Se toacă ceapa mărunt, se taie somonul și mozzarella bucățele.

Se pune ceapa la călit în puțin ulei încins. Se adaugă smântâna și mozzarella și se lasă pe foc până se topește parțial mozzarella. Se adaugă somonul, busuioc, piper și foarte puțină sare. Se lasă să dea un clocot, 2-3 minute.

Într-o farfurie se servesc paste cu sos deasupra. Se adaugă mărar tocat mărunt și parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise