Paste cu somon si mărar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste lungi (tagliatelle, spaghete etc.)
  • 200 g somon afumat
  • o legătură mărar
  • 400 ml smântână
  • 100 g mozzarella
  • o ceapă (albă sau roșie)
  • parmezan ras
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj.

Se toacă ceapa mărunt, se taie somonul și mozzarella bucățele.

Se pune ceapa la călit în puțin ulei încins. Se adaugă smântâna și mozzarella și se lasă pe foc până se topește parțial mozzarella. Se adaugă somonul, busuioc, piper și foarte puțină sare. Se lasă să dea un clocot, 2-3 minute.

Într-o farfurie se servesc paste cu sos deasupra. Se adaugă mărar tocat mărunt și parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise