Paste cu somon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2/3catei de ustoroi
  • 400g paste(eu folosesc pene)
  • ulei
  • 300g smantana
  • 2 linguri de bulion(pasta de tomate)
  • 150g somon afumat
  • sare

Mod de preparare

Pastele fainoase se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Somonul se taie in fasii subtiri. Usturoiul se curata si se toaca. Se incinge uleiul si se caleste usturoiul, se adauga somonul taiat si se prajeste si el apoi se pun cele 2 linguri de bulion. Pastele fainoase se strecoara se amesteca cu sosul si se adauga smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise