paste cu sos cremos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr rosii
  • 2 frunze busuioc
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • ulei
  • paste rigatoni 350 gr
  • sare
  • piper

Mod de preparare

decojiti rosiile si lasatile 30 sec intro oala cu 2 litri de apa clocotita cu sare. decojiti rosiile taiatile mic si punetile intro tigae cu uleibusuioc, patrunjel, sare piper si ceapa taiata marunt. lasati sa fiarba pentru 30 min. fiebeti pastele in alta oala si punetile la scurs. puneti pastele in sos si lasatile 1 min sa fiarba cu sosul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise