Paste cu sos de frisca si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 1 catel usturoi 150 gr. ciuperci taiate
  • 1 cutie frisca 200 gr. (care se poate si fierbe)
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 500 gr pasta care a fost fiarta de dinainte
  • ceapa verde( numai partea verde)

Mod de preparare

Se topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Se adauga frisca, sare, piper, nucsoara se fierbe pina cind sosul este legat. Sosul se toarna peste paste.

Se serveste cu ceapa verde taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise