Paste cu sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g sunca afumata
  • 1 ceapa mica
  • 400g bulion
  • 1 cub de delicat
  • ardei iute uscat dupa gust
  • 180g paste

Mod de preparare

Se taie ceapa (ca pentru salata) si se pune in tigaie cu putin ulei si cu cubuletele de sunca afumata. Cand sunca este prajita bine se pune ardeiul iute uscat, bulionul si cubuletul de delicat, se acopera si se lasa la fiert 30 de minut. Cu zece minute inainte ca sosul sa fie gata se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand pastele sunt gata, se scurg de apa si se pun in tigaia cu sos si se amesteca bine. Cine doreste poate adauga si parmezan, dar eu prefer fara. In sos nu am pus sare pentru ca am pus cubuletul de delicat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise