Paste cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 conserva ton
  • piper, sare
  • busuioc

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, apoi se pun la scurs.

Se taie ardeiul si usturoiul fasii si se calesc in ulei. Se scurge tonul si se marunteste. Se adauga ardeiul calit si se adauga busuioc, sare si peper dupa gust. Se pun pastele in farfurii si amestecul de ton deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise