Paste cu Ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg paste(Fusili)
  • 2 conserve de ton
  • 300 ml sos de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • busuoic
  • parmezan

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa sarata.In acest timp preparam sosul astfel:

-se incinge uleiul in tigaie

-se adauga usturoiul zdrobit si se tine cat se ingalbeneste,doar pentru aroma,dupa care se scoate.

-se adauga tonul si sosul de rosii si se lasa pe foc cam 5 minute pana se obtine un sos mai gros.Se amesteca din cand in cand,iar la sfarsit se adauga boiaua de ardei, piperul,busuiocul si sarea dupa gust si se ia de pe foc.

Intre timp,dupa ce pastele s-au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de ton.

Se servesc calde cu parmezan/cascaval ras.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise