Paste cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr paste penne
  • 3-4 castraveti acri (in saramura)
  • 3-4 felii de sunca praga sau orice fel de sunca
  • 1 ceapa medie
  • maioneza cat cuprinde
  • 1-2 cutii de ton bucati sau maruntit (in ulei sau suc propriu)
  • sare
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, intre timp taiem sunca cubulete sau fasii mai maricele, ceapa o taiem julien, castravetii fasii, tonul se scurge de zeama(ulei). Dupa ce au fiert pastele se trec prin apa rece si se scurg, se pun intr-un castron si pe rand se adauga ingredientele: sunca, castravetii, ceapa, tonul, maioneza si sare dupa gust. Se amesteca toate ingredientele si se serveste cu lamaie stoarsa pe deasupra. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise