Paste cu ton

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 3 rosii coapte
  • 1 cutie cu ton in ulei
  • 4 catei cu usturoi
  • sare
  • piper si zahar
  • jumatate de lingura

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu o lingura de sare. Cand s-au fiert se scurg de zeama si se spala cu apa rece. Intr-o tigaie se pune putin ulei,la incins. Usturoiul se piseaza si se caleste. Se adauga rosiile date prin razatoare si se amesteca. Cand s-au calit se adauga sarea, piperul si zaharul si se amesteca.

La urma se adauga si tonul maruntit. Daca are foarte mult ulei, se scurge un pic. Se amesteca si se ia de pe foc. Se rastoarna peste paste.

O reteta pe care o fac destul de des si care e agreata de copiii mei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise