Paste cu Vinete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 500g paste
  • 400g rosi decojite
  • ulei extravergine de masline
  • 4 foi busuioc proaspat
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • zahar

Mod de preparare

Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune o tigaie pe foc se pune ulei, sarea,usturoiul se calesc1 minut , apoi se adauga vinetele cubulete si apoi , cam 7 minute caliti vinetele, apoi adaugati rosiile decojute si taiate cuburi in prealabil , se adauga cam 100 ml apa , si o lingurita de zahar , se pe foc pana devine un sos legat . Se fierb pastele se spala cu apa rece , vanata taiata feli se pune intr-o alta ticaie si se calesc usor pana devi moi , se pun pe o hartie absorbanta .se pun pastele peste sosul deja fierbine se mai lasa pe foc cam 5 minute se pune busuiocul taiat si parmezan dupa gust ,se aseaza pastele pe farfurie apoi se pun 2 feli se vanata deasupra .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise