Paste in alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 200 gr. paste Barilla
  • un praf sare
  • ulei de masline
  • 100 gr. cascaval (italienesc
  • mai tare) ras
  • un praf ardei iute pisat

Mod de preparare

Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in farfurie, un praf de sare, ulei de masline, ardeiul iute pisat si cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise