PASTE LA CUPTOR

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g macaroane
  • 600g sos bechamel
  • 3 oua
  • 100g parmezan ras
  • 150g branza gouda
  • unt , sare , piper

Mod de preparare

1.Puneti intr-un castron sosul bechamel , ouale si 30g de parmezan ; sarati-le , piperati-le si amestecati cu un tel; fierbeti pastele , limpeziti-le sub un jet de apa rece , iar dupa ce s-au scurs bine , turnati-le in castron cu compozitia de oua . Amestecati totul .

2.Dati branza gouda pe razatoarea cu ochiuri mari; ungeti cu unt o tava ceramica si asezati in straturi alternative macaroanele si branza. Deasupra presarati parmezanul ramas si bucatele de unt.

3.Dati tava la cuptor timp de 25 min , la 180C , pana cand la suprafata se formeaza o crusta aurie .

Serviti pastele cu chiftele caldute alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise