Paste napoletane “Alla mma”

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de sos Dolmio Bolognese Speciale, cu ceapa si usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mare tocata
  • 250 g vinete, taiate cubulete
  • 500 g carne tocata
  • 250 g paste (spaghetti)
  • parmezanulfrunze de rucola

Mod de preparare

1. Incinge uleiul intr-o tigaie intinsa. Adauga cepa si vinetele si lasa deoparte 2-3 minute.

2. Apoi adauga carnea tocata si amesteca pana se caleste uniform. Adauga sosul Dolmio cu ceapa si usturoi si inabusa 10 minute.

3. Apoi adauga pastele fierte, orneaza cu parmezan ras si serveste cu frunze de rucola.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise