PASTE NAPOLITANE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste
  • 300 gr sunca sau jambon,bacon,costita
  • 200 gr smintina
  • 3 oua
  • unt pentru uns forma, sare , piper

Mod de preparare

Pastele se fierb. Se scot intr-o sita se limpezesc cu apa rec si se lasa sa se scurga. Intr-un vasa se amesteca pastele cu sunca taiata fisis subtiri, sarea si piperul dupa gust, smintina si ouale batute spuma. Se rastoarna intr-o forma unsa cu ut si se tine in cuptor la foc potrivit 30 min. Servesc cu ketchup si brinza rasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise