Paste nedelcu

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste fainoase melcisori
  • 250 g bulion de casa (sau pasta tomate)
  • ulei
  • sare(vegeta)
  • piper
  • optional
  • 2 lingurite unt sau margarina

Mod de preparare

Se prajesc melcisiorii in ulei pana prind culoarea lemnului de stejar

Se toarna bulionul de casa peste melcisiori si se comleteaza cu apa pana se acopera melcisiorii 2 degete

Se pune sare (vegeta), piper

Se lasa la fiert pana dispare apa

Se servesc fierbinti

In farfurie se poate adauga 1 lingurita de unt sa se topeassca in farfurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise