Paste nedelcu

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste fainoase melcisori
  • 250 g bulion de casa (sau pasta tomate)
  • ulei
  • sare(vegeta)
  • piper
  • optional
  • 2 lingurite unt sau margarina

Mod de preparare

Se prajesc melcisiorii in ulei pana prind culoarea lemnului de stejar

Se toarna bulionul de casa peste melcisiori si se comleteaza cu apa pana se acopera melcisiorii 2 degete

Se pune sare (vegeta), piper

Se lasa la fiert pana dispare apa

Se servesc fierbinti

In farfurie se poate adauga 1 lingurita de unt sa se topeassca in farfurie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise