Paste cu nuca de cocos si ananas

Timp pregatire
25 minute

Ingrediente

  • 400 g melcisori Hutton
  • 600 ml apa
  • 150 ml compot ananas
  • 120 g ciocolata alba
  • 8 felii ananas (din compot)
  • 4 lg cu varf fulgi de nuca de cocos
  • 1/8 lgt sare
  • 1/2 lgt esenta rom (optional)

Mod de preparare

1. Pune compotul si apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.

2. Opreste focul, ia pastele, scurgele, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.

3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.

4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti servi calde sau reci. Orice varanta ati alege, pastele sunt la fel de bune.

Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise