Paste racoroase de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste(fontite)
  • 1iaurt Cremosso
  • 4 linguri maioneza
  • 3 castraveti(potriviti ca marime dar proaspeti)
  • 3 rosii maricele
  • 1 ardei alb
  • 1 ardei rosu
  • 300 g sunca presata
  • sare,piper, putin vegeta(daca e cazul)
  • Patrunjel fin tocat(nu e obligatoriu)

Mod de preparare

Se fierb pastele, iar dupa fierbere se spala sub jet de apa rece(trebuie sa fie reci si nelipicioase).

Castravetii, ardeii, rosiile si sunca se taie cubulete.

Intr-un vas de salate se introduc pastele si legumele+sunca taiate, se adauga iaurtul si maioneza.

Se serveste rece!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise