Paste simple pentru garnitura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • sare,piper

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si ulei, adaug pastele.Le strecor dupa ce sunt fierte, clatesc cu apa. Incorporez untul, sare si piper dupa gust.Servim ca garnitura la friptura,sau cu sos de ciuperci sau legume.Cine doreste, presara cu branza,cascaval sau telemea, sau sos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise