Paste spirale cu pui si bere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 4 copane pui
  • 1/2 l bere
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 bete scortisoara
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie.

Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint gata, se scot si se scurg de apa (nu se dau prin jetul de apa, doar se scurg). Daca nu este gata carnea de pui se pastreaza pastele intr-un recipient (se amesteca cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca intre timp).

Cateii de usturoi se curata si se pun intregi cu carnea la prajit in ulei intr-o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara si se lasa pina cind este gata carnea si a mai scazut din lichid (aproximativ 10 minute). Se scot apoi betele de scortisoara si se rastoarna peste carne pastele spirale fierte in prealabil. Se amesteca toate ingredientele bine cam 1 minut si apoi se da la o parte de pe foc si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise