Pastrav pe varza la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pastravi
  • 1kg varza alba
  • 1kg varza rosie
  • 1ceapa
  • 1ardei gras
  • 1 borcan rosii in bulion
  • 1/2 lingurita pudra de cumin (chimion)
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate fin si frecate cu sare de lamaie; amestecam totul bine, adaugam 1 ceasca cu apa si lasam sa fiarba cu capac; dupa ce varza este fiarta, condimentam cu sare, cumin, cimbru, usturoi pisat, omogenizam, punem deasupra pestele curatat, spalat, pudrat cu putina sare apoi lasam vasul la cuptor la foc mic 1 ora, intorcand cu grija pestele in acest timp. Servim cu mamaliguta si ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise