Pateu de ficat de pui gatit la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7l

Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.

Timp pregatire
155 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat de pui
  • 250 gr unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare, piper
  • Boia dulce afumata
  • Cimbru uscat

Mod de preparare

Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.

Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit.

Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2 ore si 30 de minute.

Dupa ce s-a gatit ficatul, se amesteca cu untul si se paseaza cu blenderul.

Se transfera pateul intr-un recipient care sa fie prevazut cu capac.

Deasupra pateului se toarna ulei de masline si se da la rece.

Se serveste rece.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise