Pateu din ficatei de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame ficatei de pui
  • 2 cepe albe
  • 4 linguri unt
  • sare ,
  • piper
  • rosii pentru ornat

Mod de preparare

Se taie ceapa cubulete si se caleste impreuna cu 2 linguri de unt,apoi se adauga ficateii de pui spalati si curatati si se mai lasa la calit .Se adauga sare si piper,apoi se pune peste ei apa si se lasa sa fiarba pana scade bine.

Se lasa la racit apoi se paseaza impreuna cu restul de unt,se mai condimenteaza daca e nevoie.Se orneaza dupa preferinta,eu am folosit rosii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise