Pateu rapid

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ramasite: Carne prajita( sau tocanita, ficat prajit cu ceapa)
  • 1-2 oua fierte
  • Unt sau margarina
  • Sare, piper, zeama de lamaie, mustar

Mod de preparare

Se trece carnea prin tocator de mai multe ori pana devine pasta. Se trec si ouale prin tocator.

Se freaca untul si se amesteca cu pasta de carne. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, mustar, zeama de lamaie, eventual putin curry.

Eu prepar astfel carnea prajita , sau tocanita ramasa in frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise